Totaaladvisering DGA en ondernemer via één loket
Specialisme: pensioen
Dé partner van accountant en belastingadviseur
Uw belang voorop: fee in plaats van provisie
Totaaladvisering DGA en ondernemer via één loket

 
Van Caspel Financieel Deskundig biedt u als DGA/ondernemer de ingang naar een breed pakket aan advisering en oplossingen ten aanzien van privé en zakelijke vraagstukken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan financiële planning, pensioen voor uzelf of uw werknemers, employee benefits, risicobeheer zakelijk en in privé, vermogensplanning en bijvoorbeeld ook de hypotheek. Ook op het gebied van bedrijfsfinancieringen kan een passende invulling worden gegeven. Via één loket kunt u al uw vragen op het gebied van financiën, risico's en fiscaliteit beantwoord krijgen, waarbij samenwerking met bijvoorbeeld uw accountant voorop staat.

Via een integraal adviesmodel kan Van Caspel Financieel Deskundig elk advies in uw taal volledig naar uw privé en zakelijke wensen inrichten. Hierbij worden wij ondersteund door een netwerk van specialisten op het gebied van onder andere accountancy, belastingadvies, fusies & overnames, notariaat en estate planning.

Ten aanzien van mogelijke (product)oplossingen en diensten die uit het advies voortvloeien biedt Van Caspel Financieel Deskundig zelf of vanuit haar netwerk ter invulling de Best Options uit de markt. Belangrijk is hierbij dat Van Caspel Financieel Deskundig vanuit haar fiscale oorsprong situaties vanuit inhoud benadert en daarbij de integratie tussen privé en zakelijk aspecten immer in ogenschouw houdt. Onafhankelijkheid is daarbij vanzelfsprekend gewaarborgd.